Uncategorized

WORLD POKER TOUR® MENAMBAHKAN KEJOHANAN DUNIA WANITA KEPADA BARISAN DISEMBER DI WYNN LAS VEGAS

Las Vegas, NV ( 11 Julai 2022) – Sebagai sebahagian daripada Kejohanan Dunia WPT ® yang diumumkan sebelum ini di Wynn Las Vegas Data SGP pada 1-20 Disember, Kejohanan Dunia Wanita WPT akan ditambah pada barisan acara. Kejohanan Dunia Wanita WPT akan berlangsung pada 16-18 Disember dan membawa pembelian $1,100 untuk wanita, dan menawarkan kumpulan hadiah terjamin $200,000.

“Kami komited untuk meningkatkan bilangan wanita dalam komuniti poker global kami, dan akan terus memperkenalkan inisiatif yang bernas secara langsung dan dalam talian di ClubWPT dan WPT Result SGP Global,” kata Angelica Hael, VP Pengurusan Pelancongan Global di World Poker Tour. “ Kejohanan Wanita WPT akan mempamerkan bakat hari ini dengan ketara dan menetapkan pentas untuk kejohanan berprofil tinggi pada masa hadapan.”

Kejohanan Dunia WPT akan menampilkan lebih daripada 20 acara, tiga daripadanya akan disiarkan di televisyen. Itu termasuk jadual akhir Kejohanan Dunia WPT dan Kejohanan Perdana WPT yang diumumkan sebelum ini, serta Kejohanan Dunia Wanita WPT yang diumumkan baru-baru ini. Jadual akhir Kejohanan Dunia Keluaran SGP Wanita WPT akan direkodkan untuk Jelajah Poker Dunia linear dan platform over-the-top, dan mempamerkan enam pemain terakhir kepada berjuta-juta penonton di seluruh dunia.

“Wynn Las Vegas berbangga untuk menganjurkan acara marquee untuk wanita ini,” kata Ryan Beauregard, Pengarah Eksekutif Operasi Poker di Wynn Las Vegas. “Kami sangat teruja untuk memasukkan acara ini sebagai sebahagian daripada perayaan Disember, dan melengkapkan barisan Togel SGP Kejohanan Dunia WPT .”

Pemain yang mencapai jadual akhir akan memainkan baki kejohanan pada 18 Disember, dengan liputan yang direkodkan disiarkan pada musim WPT XX akan datang. Komponen televisyen dimungkinkan oleh jabatan pengeluaran dalaman World Poker Tour, Studio.

“Adalah satu keistimewaan kami untuk memberikan Kejohanan Dunia Wanita WPT peringkat terbesar yang mungkin,” kata Loc Sondheim, Naib Presiden Studio. “Berkongsi acara ini dengan seberapa ramai penonton WPT yang kami boleh adalah sebahagian daripada usaha kami untuk berkongsi permainan poker jauh dan luas.”

Butiran tambahan tentang festival, termasuk jadual lengkap, maklumat pakej dan tempat duduk serta terma dan syarat penuh kejohanan, akan tersedia tidak lama lagi. Untuk maklumat World Poker Tour, layari www.WPT.com . Untuk maklumat tambahan dan penginapan hotel, lawati www.wynnpoker.com .