toto

Armadillo Studios akan memperkenalkan Slot Inspirasi Amanda Nunes pada bulan Ogos

Pembangun iGaming dan slot yang akan datang Armadillo Studios bersedia untuk mengeluarkan slot berjenama pertamanya dalam syarikat Amanda Nunes, pejuang MMA Brazil yang nama samarannya telah menginspirasikan nama permainan itu. Dalam The Lioness, pemain akan berpeluang menikmati Live Draw SGP permainan yang sangat baik, didorong oleh matematik seawal 2 Ogos sambil berasa lebih dekat dengan wira mereka.

Berhati-hati dengan Singa Betina
Kehadiran global Nunes akan membantu Armadillo Studios menjangkau khalayak baharu di seluruh dunia dan mendapat manfaat daripada rupa dan imej pejuang itu. Pejuang itu popular di tanah air, tetapi dia juga sangat terkenal di Amerika Syarikat, di mana Armadillo Studios berharap untuk memasarkan slot itu.

Misi yang jauh lebih penting bagi syarikat itu ialah pengenalan medan permainan yang lebih seimbang jantina dalam slot. Jarang sekali permainan slot mendapat watak wanita sebagai personaliti yang dibina di sekelilingnya. Ini akan berubah dengan Armadillo Studios membantu mengatasi arah aliran ini.

Pembebasan slot adalah sama tepat pada masanya serta ia datang tidak lama live draw HK selepas pertarungan Nune menentang Julianna Peña di Dallas 30 Julai ini. Pejuang itu berharap dia boleh memenangi semula Juara UFC Bantamweight. Mengulas mengenai keluaran akan datang ini, Armadillo Studios juga sangat teruja:

Amanda Nunes ialah seorang pejuang yang bercita-cita tinggi yang tidak menunjukkan kelemahan dalam perlawanannya, menjadi salah seorang ahli gusti darat terbaik dalam MMA dan berganding bahu dengan pejuang paling mahir di dunia.

Studio Armadillo
Menurut syarikat itu, slot itu berjaya menangkap kerjaya Nunes dalam UFC, dan peminat dibawa lebih dekat dengan pengalaman MMA melalui mekanik interaktif, putaran percuma, dan kelainan lain yang lebih unik, seperti Bonus Pautan Lioness, Ciri Pertarungan dan Fortune. pertaruhan.

Armadillo Studios Gembira dengan Slot
Menurut COO Armadillo Studios David Stoveld, peminat boleh mengharapkan untuk menemui pengalaman yang lancar dan berbaloi dari awal hingga akhir:

Slot Lioness benar-benar bersatu, dan kami berbangga dengan produk permainan akhir serta peluang untuk bekerja bersama Amanda Nunes yang legenda.

COO Armadillo Studios David Stoveld
Slot ini menjanjikan untuk menarik perhatian penonton UFC dan khususnya mereka yang telah mengikuti kerjaya Nunes dengan campuran gementar dan Toto macau keterujaan. Inilah peluang peminat untuk menghampiri aksi tersebut dan tidak mengambil risiko daripada keburukan berjalan ke dalam oktagon biasanya.