toto

3 Oaks Gaming Menjamin Kemasukan Bulgaria

Pasaran iGaming Bulgaria telah berkembang pesat dan dengan itu, terdapat peningkatan dalam selera untuk permainan baharu. Inilah yang telah memberi insentif kepada 3 Oaks Gaming untuk berusaha mengukuhkan kedudukannya dalam pasaran yang berkembang pesat ini. Syarikat itu telah menyelesaikan live draw HK keperluan kawal selia yang diperlukan untuk memecahkan tanah di negara itu dan kini diperakui oleh Agensi Hasil Negara , yang bertanggungjawab ke atas lesen perjudian di negara Eropah Timur itu.

Pengembangan ke Timur untuk 3 Oaks Gaming di Eropah
Hasilnya, 3 Oaks Gaming kini boleh menawarkan tajuk slot dan alatan gamifikasi yang akan tersedia kepada pemain dan pengendali yang dikawal selia dan Keluaran SDY berlesen di negara ini. 3 Oaks Gaming telah menjadikan pasaran Eropah sebagai tumpuan yang jelas dalam perniagaannya, mencari niche yang kukuh untuk diselesaikan.

Syarikat itu melancarkan hab khusus di Isle of Man dan telah dapat mendapatkan tawaran dengan beberapa agregator kandungan, termasuk Parimatch , SoftSwiss dan iSoftBet . Mengulas mengenai pengembangan syarikat itu ke arah timur pengarah urusan 3 Oaks Gaming Sebastian Damian berkata:

Damian berhujah bahawa model 3 Oaks Gaming kekal fokus sepenuhnya untuk membawa pelbagai permainan yang sangat baik kepada pelanggan dalam Pengeluaran SGP pasaran terkawal. Akreditasi baharu ini penting bagi syarikat kerana ia meluaskan ufuk syarikat, tambah eksekutif itu.

“Kami percaya kami benar-benar boleh menambah nilai kepada pengendali di seluruh Bulgaria dan sangat teruja dengan kemungkinan yang menanti kami di negara ini,” katanya mengakhiri. 3 Oaks Gaming sebelum ini memperkenalkan produk jackpot tanpa integrasi sebagai sebahagian daripada percubaan luas syarikat untuk meningkatkan penglibatan dengan pemain. Syarikat itu menggunakan produknya dengan Kasino Cosmolot dan syarikat itu disiarkan secara langsung dengan Favbet pada bulan September.